marți, 7 octombrie 2014

Decizii...decizii

       Foarte multe se intreaba ce distantii de vacant sa aleaga pentru urmatorul an. Ei bine, eu pot sa vin cu un raspuns la aceasta intrebare sis a va spun ca cele ma multe croaziere se desfasoara de-a lungul Europei. Destinatiile europene de croaziera includ Insulele Britanice, Fiordurile Norvegiene si nu in ultimul rand Marea Mediterana.
       Atunci cand vorbim de croaziere in Europa nu facem referire numai la calatoriile pe Marea Mediterană…. Trebuie incercate si croazierele in Marea Baltica dar si in Fiordurile Norvegiene. Aceste destinatii va pot oferi si un alt punct de vedere asupra Europei datorita faptului ca veti naviga prin porturi vechi si fiorduri majestuoase.
       In cazul în care, cu toate acestea, ai prefera să traversezi vechi drumuri comerciale în caldura soarelui mediteranean apoi in capul la Europei de Est si sa va bucurati de o croaziera pe Mediterana, care o sa va duce de la Venetia pana in Grecia trecand prin Turcia pe Marea Neagră si mai departe.
Europa va ofera de asemenea locul perfect unde puteti incerca pentru prima data o vacanta pe mare.

duminică, 5 octombrie 2014

Bubble Bobble

       Un joc prea.. colorat pentru gustul meu. In fine, tu esti un dragon dragut, frumos si foarte fericit si trebuie sa capturezi alti dragoni frumosi draguti si foarte fericiti in baloane de sapun pe care trebuie sa le spargi. Totul intr-un decor dragut, frumos si fericit. Mai lipsea melodia.. "roz este tot si roz este lumea toata..." mda! Poate ca intradevar traim o epoca mai intunecata si poate intradevar jocul se merita. Judecati voi!

vineri, 3 octombrie 2014

Cabal

      Erou neinfricat, pornisi in armat, la gauri de dat, in corp de soldat. Nu, nu-i balada lui Rambo, ci Cabal, un soldat, bineinteles american, bineinteles ca bun la toate, care bineinteles poate face praf armata unei tari intregi (sau chiar mai multe tari). Felicitarile mele celui care rezista pana la sfarsit.