marți, 30 septembrie 2014

Primul meu job in domeniu

          Povestea mea ca traducator autorizat a inceput in momentul in care am reusit sa prind primul meu job in acest domeniu la Translatio, o firma oarecum mica si la inceput de drum. Toate acestea se intamplau pe la inceputul lui septembrie 2013, intr-o zi foarte friguroasa de toamna. Dupa ce am facut nu mai putin de 1 ora pana la locul de munca, ajung fleasca si mort de oboseala, am fost intampinat cu foarte multa caldura si amiabilitate de cei care urmau sa-mi fie colegi pentru 1 an de zile.
          Pot sa va spun ca toata perioada cat am lucrat la aceasta firma, adica fix 1 an de zile, m-a ajutat sa capat o multe de cunostiinte noi in domeniu, cunostiinte care m-au ajutat sa avansez in cariera si sa-mi gasesc un alt loc de munca cu salariu aproape dublu. O sa-mi amintesc toata viata de acest prim job si team-ul pe care l-am avut la locul de munca.
         Cel mai mult ma bucur ca am ramas in relatii foarte bune cu 2 prieteni de acolo si la fiecare sfarsit de sapatamana ne intalnim si luam masa in oras.

marți, 2 septembrie 2014

Sa incercam si asta

      Tot caut o modalitate de a petrece mai mult timp liber de calitate cu iubita mea. M-am gandit inclusiv sa ne duc la un salon de masaj pentru a ne relaxa si a fura cateva tehnici de masaj pe care sa le aplicam si ni singuri acasa. Ma gandesc ca asta ne va ajuta sa fim mai generosi unul cu celalalt si poate ca ne va intari si un pic relatia.