duminică, 30 octombrie 2016

Costurile si durabilitatea unei inscriptionari a masinii

Inscriptionarea masinilor reprezinta una dintre cele mai grozave modalitati prin care orice firma isi poate face reclama la preturi minime prin propriile autoturisme conduse in trafic. De asemenea, si soferii care isi doresc ca masinile lor sa fie unice pot apela la aceasta solutie, punandu-si creativitatea la incercare. Colantari Design vine cu o gama foarte variata de posibilitati care pot fi puse in practica in functie de bugetul alocat si de propriile gusturi.

Costuri accesibile 


Poate ca cel mai important aspect este reprezentat de faptul ca preturile pentru aceasta procedura sunt accesibile pentru toate buzunarele si variaza in functie de dimensiunea suprafetei care se doreste a fi acoperita. Astfel, pot fi transmise mesaje ale unor campanii de marketing bine puse la punct, fie se pot afisa logo-urile companiilor.

Durabilitate

De asemenea, cei care aleg serviciul de inscriptionari masini vor avea parte de autocolante de calitate, ce nu se dezlipesc dupa cateva zile, fiind rezistente chiar si cativa ani. Exista si variante low cost, potrivite pentru cei care fac schimbari mai des, dar si unele de o calitate superioara care promit o durabilitate de pana la 5 ani, ideale pentru cei care nu aduc modificari prea devreme. Adezivul folosit nu lasa urme pe autoturism, astfel ca vopseaua originala se pastreaza in conditii bune si este chiar protejata impotriva tuturor elementelor daunatoare.

Economie de timp

Pe aceasta cale se economiseste foarte mult timp deoarece procedura este finalizata in cateva ore, fara a mai fi nevoie ca masinile sa fie lasate in service-uri cateva zile pana cand sa fie pregatite. Mai mult, atunci cand apar zgaraieturi pe elementul respectiv, inlocuirea foliei se face cu usurinta, clientii bucurandu-se de mai mult timp castigat. Astfel, pentru inscriptionari masini la cele mai bune preturi, clientii pot apela la Colantari Design din Bucuresti unde vor avea parte de profesionalism si calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu