miercuri, 14 iunie 2017

Doar specialistii ne pot scapa de soareci

Intretinerea gospodariei poate fi o sarcina destul de complicata, in special atunci cand sunt implicati factori neprevazuti, precum aparitia soarecilor. In asemenea momente este necesara luarea unor masuri in cel mai scurt timp, intrucat problema se poate agrava din cauza faptului ca soarecii sunt niste specii care se inmultesc rapid.

Doar specialisti

Aceste specii de rozatoare isi fac veacul in locurile intunecoase si in spatii unde oamenii ajung mai
rar, fie ca este vorba de beciuri, debarale si nu numai. Totusi, chiar daca situatiile sunt neprevazute, se pot lua cateva masuri pentru a fi prevenite, precum pastrarea tuturor alimentelor in dulapuri si in recipiente sigilate, pentru a nu emana miros care sa atraga rozatoarele. Este important de stiut ca soarecii nu calatoresc mult in cautarea hranei, ci se vor orienta catre spatiile aflate in imediata vecinatate a lor, unde, adesea, isi vor contrui un cuib. Asadar, daca sunt identificate ramasite ale acestora, de multe ori vor putea fi identificati in preajma zonei respective.

In schimb, pe langa masurile luate, este important sa se apeleze la specialisti, intrucat acestia dispun nu numai de cunostintele necesare, ci si de echipamente adecvate si substante eficiente, in concentratii ridicate, ce nu pot fi achizitionate decat de persoanele juridice din surse specializate.

Usor de pus in practica


Avand in vedere ca procedura de deratizare soareci nu este foate complicata, oricine ar trebui sa se orienteze catre cei mai buni din domeniu pentru ca acestia aduc cele mai bune rezultate. Nici un caz nu este similar, insa de cele mai multe ori exterminarea incepe de la interior catre exterior, adica se elimina focarul, iar mai apoi zonele invecinate pentru prevenire. Pentru aceasta procedura sunt folosite diferite substante, incepand de la pastile sau granule care nu sunt periculoase pentru om, mediu sau alte specii, ci doar pentru soareci.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu