joi, 8 iunie 2017

Instalatiile gpl sunt foarte economice si ergonomice

Instalatiile GPL au devenit tot mai populare in ultimii ani, iar avantajele aduse sunt destul de clare pentru majoritatea soferilor. Este de la sine inteles de ce multi dintre acestia urmaresc sa faca economii la fiecare drum parcurs, iar decat sa achizitioneze un autoturism cu motor Diesel, care este si mai costisitor, dar si mai dificil de intretinut, multi vor alege aceste sisteme.

Economic la fiecare drum

Pretul mediu pentru cumpararea si instalarea unei astfel de instalatii este de circa 500 de euro, insa tarifele pot varia in functie de marca, modelul si motorul masinii. Totusi, aceasta suma este amortizata in decurs de un an sau chiar mai devreme, in functie de distanta parcursa in tot acest timp. Practic, masinile consuma la fel de mult, insa diferenta este facuta de pretul GPL-ului care este cu 50% mai scazut decat cel al benzinei sau motorinei.

Siguranta suficient

Este important ca instalarea sa aiba loc doar in service-urile acreditate RAR, pentru ca orice client sa beneficieze de garantie, dar sa aiba si siguranta ca instalatia nu propune nici un risc. Totusi, rezervoarele sunt astazi disponibile intr-o versiune mult mai moderna, motiv pentru care sunt chiar si de 30 de ori mai groase decat cele cu care vin echipate masinile din fabrica.

Spatiu suficient

Mai mult, acestea se gasesc si sub forma rotii de rezerva, motiv pentru care o vor inlocui cu brio, iar nicio vacanta nu va mai fi deranjanta din cauza lipsei spatiului pentru bagaj.

Protejarea motorului


Si motorul functioneaza in cele mai bune conditii datorita acestor instalatii GPL, totul pentru ca tipul de carburant este mult mai curat decat benzina sau motorina si nu se depun substante nocive pe componente. Pe aceasta cale se prelungeste durata de viata cu minim doi ani, timp in care acesta va functiona in conditii optime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu